Gyárfelmérés, alaprajz (layout) tervezés, gyártósor felmérés, gép modellezés

[:hu]
Az Ipar 4.0 megoldások bevezetésének egyik alapvető feltétele, hogy gyárunkról, gyártósorainkról, gépeinkről pontos 3D információkkal rendelkezzünk. Vállalkozásunknak minden eszköze és szakembere rendelkezésre áll, hogy ezt a szolgáltatást a lehető leggyorsabban és legpontosabban nyújtsuk ügyfeleinknek. 3D lézer szkennereinkkel eddig is megoldottuk ezeket a feladatokat, de a NavVis technológa segítségével akár napi 10 000 négyzet méteres területet is képesek vagyunk felmérni. Rövid határidőn belül szolgáltatjuk a 2D tervezéshez szükséges alaprajzokat vagy 3D modelleket.


3D-s épületek néhány kattintással létrehozhatók
Néhány kattintással a lézeres szkennelési adatok építési modellekké alakíthatók, és reális 360 ° -os bejárható térként, pontfelhőként és alaprajzként jeleníthetők meg.
Innovatív mobil szkennelés
Az épületek és létesítmények megvalósulási dokumentációjának létrehozása rendkívül munkaigényes folyamat. A NavVis egyedülálló, mobil szkennelési megoldást kínál, amely mind a pontfelhőt, mind a 360 °-os panoráma képeket nagy épületekben soha nem látott sebességgel rögzíti, ami jelentősen megváltoztatja megvalósulási dokumentáció rögzítésének módját.
Digitális gyár
A NavVis lehetővé teszi az összeszerelést, logisztikát és gyárat tervezők számára, hogy akár távolról is megszemlélhessék, mérhessék a gyárat, a termelő egységeket és gyorsabban tudják megvalósítani a fejlesztéseket.
3D-s pontfelhők létrehozása nagy épületekben is rekordidő alatt megvalósulhat, az adat állomány azonnal kompatibilissé tehető bármely CAD szoftverrel – kényelmesen készíthetők BIM modellek vagy alaprajzok.